Produk Bluebell Skincare
AMARAN: Bluebell Skincare adalah produk Pharmacy dan “Produk Kecantikan Terbaik Malaysia 2017 – 2018” ini akan menjadikan kulit anda lembut, licin, berseri, glowing dan flawless..

Produk Kecantikan Muka Terbaik Malaysia 2017 – 2018, Bluebell Skincare!Pernah disiarkan di media tempatan:

Bukan Sahaja Telah Mendapat Kelulusan KKM Tetapi Terbukti Berkesan & Selamat Melalui Ujian Makmal (R&D)“Kulit berjerawat semakin kurang tak sampai 3 hari!”


PENAFIAN:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.Adakah Anda Mengalami Masalah….

Kulit Berjerawat, Berjeragat & Berparut…
Kulit Muka Kusam, Tak bermaya & Gelap…
Kulit Berkedut & Penampakan Garis-Garis Halus?

Bluebell Skincare Sedia Membantu Anda!Tahukah anda banyak produk diluar sana telah mendapat kelulusan KKM tetapi belum tentu selamat digunakan untuk jangka masa panjang? Ya, sangat banyak produk yang sebegini.
Produk-produk tersebut hanya akan memberikan kesan yang cepat dan apabila anda STOP pakai, kulit anda breakout dan dipenuhi dengan bermacam-macam jenis jerawat seperti salah seorang pengguna kami dahulu.

“Saya guna produk **** skincare selama 3 bulan dan bila saya stop je pakai, kulit saya timbul jerawat dan membengkak pedih.
Telah menjalani rawatan di pakar kulit namun tidak memberikan apa-apa kesan sehinggalah terjumpa dengan Bluebell Skincare, Alhamdulillah lebih sebulan mengamalkan penjagaan kulit dengan Bluebell Skincare, kulit saya bebas jerawat dan semakin lembut.
Terima kasih Bluebell Skincare.” – Puan Sharifah, Sarawak
PENAFIAN:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Ini Adalah Antara Fungsi – Fungsi Bluebell Skincare…

Menjadikan kulit lebih putih berseri di samping bebas jerawat dan cela
Memperbaiki masalah kulit dan meningkatkan seri wajah pada kulit anda
Tiada bahan-bahan memudaratkan-Diuji dan disahkan oleh SIRIM QAS International
Dirumuskan dari bahan-bahan yang suci, bersih lagi Halal.
Saiz yang mesra tas tangan-Senang untuk dibawa kemana-mana sahaja.
Khidmat pelanggan dan kaunseling untuk pengguna-pengguna Bluebell Skincare
Jika anda mencari produk yang organik, bebas bahan kimia, selamat digunakan dan kesan positif untuk jangka masa yang panjang, Bluebell Skincare adalah Produk Skincare Terbaik dan Tepat pilihan anda.
“2 Minggu Lebih Amal Penjagaan Kulit Bluebell Skincare, Kulit Semakin Bersih, Lembut & Licin!”

PENAFIAN:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Bluebell Skincare juga menjadi pilihan Selebriti Malaysia sebagai Produk Skincare harian mereka.Mia Ahmad – Pelakon


Siti Nordiana – Penyanyi, Pelakon & Pengacara


Ashraf Muslim – Pelakon & Pengacara


Reen Rahim – Pelakon

Apa Je Yang Anda Dapat Dengan Set Bluebell Skincare Ni?


Cleanser SLS FREE 30ML


Dengan Salicylic Acid dan Glycolic Acid

Pembersih muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Ia mengandungi Salicylic Acid dan Glycolic Acid yang membantu menghilangkan bintik-bintik jeragat, jerawat dan sel-sel mati di kulit anda tanpa mengakibatkan liang roma tersumbat pada kulit muka. Kulit muka anda akan sentiasa kelihatan bersih, berseri dan tidak berminyak.

Daily Defence Moisturiser SPF 30 PA+++ 15ML

Dengan Licorice & Collagen
Direka khas untuk kulit orang Asia dalam menghadapi cuaca panas terik serta tekstur warnanya yang menyerupai warna kulit orang Asia. Ia diperkaya dengan Collagen bertindak sebagai Anti Penuaan & Licorice yang membantu kulit anda menjadi lebih cerah dan berseri sepanjang hari. Ia juga bertindak sebagai asas solekan dan melindungi kulit anda dari sinar UVA & UVB.

Night Moisturiser STEM CELL & COLLAGEN 15ML

Dengan Vitamin C & Menthol
Pelembap malam yang diperkaya dengan “Stem Cell” dan “Collagen” serta Vitamin C ini dapat membuatkan kulit anda sentiasa muda remaja. Stem Cell yang diekstrak dari tumbuh-tumbuhan adalah agen anti-penuaan yang amat efektif untuk merangsang sel-sel baru dan membantu menghilangkan tompok-tompok hitam. Kulit anda akan sentiasa kelihatan tegang dan anjal. Juga mengandungi Menthol yang membuatkan kulit anda segar dan nyaman.

Serum PERFECT RADIANCE 10ML

Dengan Vitamin E dan Kojic Acid
Diformulakan untuk meningkatkan seri wajah serta mencerahkan kulit secara semula jadi. Dirumus khas daripada “Kojic Acid”, “Licorice”, “Vitamin E” dan “Stem Cell”. Ia mempercepatkan pencerahan kulit secara semula jadi dan membantu melambatkan penuaan dan menghilangkan masalah jerawat dan jeragat.

Lihatlah Mereka Yang Telah Berjaya Memiliki Kulit Bebas Jerawat, Jeragat & Parut Setelah Mengamalkan Penjagaan Kulit Dengan Bluebell Skincare!


PENAFIAN:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.PENAFIAN:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Berapa Harga Set Bluebell Skincare Ni?


Khas untuk anda sahaja, ya anda yang sedang baca ni, PROMOSI SET BLUEBELL SKINCARE PERCUMA PENGHANTARAN KESELURUH MALAYSIA!

Hanya RM135


RM120.00 SAHAJA!


       

Bluebell Skincare